diumenge, 20 de gener del 2008

3a-El 84,21% dels internautes veuen incorrecta l’actuació de la Generalitat en l’ensenyament públic de la Vall

La V@ll en Xarxa / 3a

Lluís M. Segrelles
Vilaweb Ontinyent



Sota la pregunta genèrica de “Creus que la Generalitat actua de manera correcta en l’ensenyament públic a la Vall d’Albaida?”, Vilaweb Ontinyent i Crònica van plantejar una enquesta i un fòrum per tal de conéixer el sentir dels internautes valldalbaidins sobre aquest inici de curs. Després de quinze dies, i fins el 25 de setembre, s’hi ha pogut votar lliurement al diari electrònic. I aquell que haja intentat dipositar més d’un vot, no ho haurà pogut fer, ja que el sistema informatitzat detecta la participació, i tramet el convenient missatge a l’infractor.

El resultat d’aquesta primera votació virtual no deixa lloc a dubtes: un 84,21% dels internautes de la comarca han contestat que “no”, mentre que al voltant de l’11,58% han manifestat que no veuen incorrecció en l’actuació de l’administració educativa valenciana, i al voltant del 4,21% no saben / no contesten.

Pel que fa als fòrums, la major part de la participació s’ha donat al Fòrum General de Vilaweb Ontinyent, amb 16 missatges sobre el tema, mentre que el fòrum específic només ha rebut un missatge, de moment. Com que els fòrums són un espai obert de reflexió, la participació encara és possible, bé afegint algun missatge concret o contestant-ne directament els que ja hi ha escrits. Només heu de buscar aquest apartat a la plana inicial del diari electrònic. Vilaweb disposa d’un sistema de control que permet que aparega publicat el missatge, bé signat, o bé mostrar-lo com anònim, encara que Vilaweb en conega l’autoria. Com a la resta de mitjans de comunicació, no són tolerats ni els insults ni les desqualificacions personals, i per això pot haver missatges dels quals l’editora se’n reserva el dret de publicació.

25 de setembre del 2000